three men and a pregnant lady – zwangerschapsfotoshoot in Dorst

Alweer een paar weekjes geleden vond ik het hoog tijd om deze zwangerschap vast te leggen voordat ik me te rond voelde. We hadden zelf al een paar foto’s gemaakt op een zonnig middag bij een grote stapel boomstammen vlakbij Alblasserdam. Maar foto’s maken van ons allemaal is toch iets lastiger om zelf te doen. Gelukkig heb ik twee super lieve zussen die graag wilden helpen. Inmiddels is mijn zusje aardig goed getraind als assistent fotograaf en weet het knopje goed te vinden. Ook mijn andere zusje ging mee om onze twee ondernemende jongens te entertainen terwijl Mark en ik alleen op de foto gingen. We komen graag op nieuwe locaties voor foto’s en via een goede vriendin hoorde ik over het bos in Dorst. Zand, naaldbomen, bos…het klonk als een fotoparadijs. Dus met alle spullen in de auto en een handvol snoepjes gingen we op weg naar het bos in Dorst vlakbij Breda.

Helaas scheen het zonnetje in vlagen, maar zijn wij toch erg blij met het resultaat. Lieve Mirjam en Hadassah, bedankt voor jullie onmisbare hulp. En Ilse…superlocatie! Die gaan we in de toekomst zeker vaker gebruiken!

Mocht je interesse hebben in een fotoshoot dan kun je ons natuurlijk een bericht sturen. Vanaf voorjaar 2018 zijn er weer plekjes vrij. Ga je in 2018 trouwen, dan hopen we jullie binnenkort vrijblijvend kennis te maken. Klik gauw op de contact pagina om een berichtje naar ons te sturen!