Vrolijk geboortekaartje voor kleine Anna

Alweer een tijdje geleden mocht ik het kaartje ontwerpen voor de zus van een vriendin die in verwachting was van een kleine meid. Altijd leuk om een kaartje te ontwerpen. En al helemaal als ik natuurlijk al eerder weet wat het wordt en de naam van de baby weet zonder het te mogen verklappen aan mijn vriendin. Ik kan hierbij 100% zeggen dat het gelukt is. En ik ook best trots ben op het fleurige resultaat van het kaartje. Het ontwerp moest okergeel zijn, met een silhouette van een meisje en eventueel nog wat andere dingen om de voorkant te vullen. Na wat rond spelen met bubbeltjes en bloemetjes werd het uiteindelijk een simpel maar toch speels ontwerp met een poesje, eendje en paardebloemen. Om het kaartje af te maken kozen we voor ronde hoeken en een staand ontwerp.

Willen jullie ook graag een uniek  geboortekaartje helemaal speciaal voor jullie ontworpen, stuur ons dan een berichtje via onze website.